Polica privatnosti

Mojrecept vašu sigurnost shvata ozbiljno. Zato vam garantujemo da vaše podatke nećemo nikome otkrivati niti trgovati.

Ova polica je izjava kojom garantujemo sigurnost vaših podataka.

DoubleClick DART kolačić

Google, kao treće strane dobavljača, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našu stranicu.

Google korištenje DART kolačić omogućuje to prikazivanje oglasa korisnicima na temelju njihove posjete našoj i drugim web stranicama na internetu. .

Korisnici mogu isključiti iz uporabe DART kolačiće posjetom Google oglasa na slijedećoj adresi

URL – http://www.google.com/privacy_ads.html~~

Neki od naših partnera oglašavanje svibanj koriste cookies i web beacons na našim stranicama.

Partneri u našem oglašavanju su GOOGLE Adsense

Oni koriste oglase ili oglasne mreže kkako bi reklame koje vidite na našoj stranici poslali u vaš browser. Oni automatski dobivaju Vašu IP adresu kada se to dogodi. Druge tehnologije (kao što su kolačići, JavaScript, ili web beacons)  također mogu  biti korišteni od strane Adsensa za mjerenje njihove učinkovitosti reklama i / ili za prilagodbu oglašavanja sadržaja koje vidite.

Plugini socijalnih mreža

Naša web stranica ima linkove koji šalju prema socijalnoj mreži Facebook. Linkovi koji vode prema Facebook se predlažu u okviru naše aktivnosti u internetu i su označeni s Facebook logom ili dodatkom “Sviđa mi se” (za njih se ne koriste dodatni Facebook plugini)

Njezino predstavljanje u internetu se obavlja u potpunosti od Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (Facebook).

U slučaju da se mora kliknuti na linkove, Facebook plugini se aktiviraju i browser korisnika, kreira izravnu vezu sa serverima Facebooka.
Ako se prebacite i prijavite na Facebook putem linka dok ste bili na našim stranicama, Facebook će registrirati informaciju da ste bili na našim stranicama.
Ova se informacija predaje i pohranjuje od Facebook. Ako želite to izbjeći, morate izaći iz svog profila prije nego što kliknete na linku koji vodi do Facebook. Informacija se prenosi na Facebook samo ako kliknete na linku.

Više informacija o korištenju i uporabu prikupljenih podataka od Facebook, kao i vaša prava povezana s time možete pronaći ovdje: http://hr-hr.facebook.com/privacy/explanation.php

 

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano sa sigurnost podataka, kontaktirajte nas.

Watch Dragon ball super