1

OVO SU TRIKOVI ZA BOLJU ČISTOČU AUTA – URADITE OVE TRIKOVE

Auto je naravno lijepo posjedovati. Kada god želite samo sjednete u svoje vozilo i odvezete se gdje god trebate bez da čekate taxi ili umarate svoje noge. Naravno u svemu uvijek ima mana.

 

Auto vam troši puno para, morate platiti osiguranje, dati ga na popravku, platiti gorivo i pranje. Ali sa ovim trikovima evo kako ćete održati ćistoču vašeg automobila.

 

2

 

  • Ukoliko svašta stavljate u držače za čaše i one se stalno prljaju najbolje rješenje je da u nju stavite korpice za kolače. Na taj naćin, ako vam se držaći za čaše uprljaju moći ćete zamijeniti korpice.
  • Ako automobil djelite sa osobom koja je viša od vas najbolje bi bilo da ljepljivu traku zaljepite za sjedište a drugi dio za prag automobila. Tako ćete pronaći poziciju koja vam najbolje odgovara.
  • Kada kupujete picu, na suvozačevo sjedište stavite dvije flašice soka ili vode te naslonite kutiju na njih. Na taj ćete naćin sprijećiti da se vaša hrana prevrne.
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

1

Uzela je obične makaze i počela da seče SAVRŠEN krug na grliću praznog tetrapaka. Kada je završila, dobila je nešto što je ODUŠEVILO sve njene komšinice! Evo i šta

Prije nego bacite tetrapak od soka ili mlijeka isjecite dio gdje se nalazi vrat tetrapaka. ...

1

Ovo OBAVEZNO morate da provjerite prilikom kupovine vode !

Vrlo je važno da na kraju plastične boce pronađete oznaku i vidite od koje je ...

1

DA LI STE ZNALI DA OBLIK VAŠEG TIJELA ZAVISI OD MJESECA ROĐENJA – EVO KAKO ĆE TE IZRAČUNATI

Jeste li znali da numerologija pogađa vaš izgled i oblik tijela te to određuje pri rođenju. ...

Watch Dragon ball super