2

OBRATITE PAŽNJU NA OVE UREĐAJE: ONI VAM TROŠE STRUJU I KADA SU ISKLJUČENI

Da li ste znali da čak i onda kada ugasite svoj TV ili neki drugi uređaj u kući, da on i dalje troši struju? Danas ćemo sa vama podijeliti i o kojim se uređajima radi, kako bi mogli obratiti pažnju. Na vašem računu će posle ovoga stojati znatno manja suma novca, nego što je to prethodno bio slučaj.

 

–          Ukoliko ostavljate punjač u priključen u utičnicu, a ne punite sovj mobilni uređaj, on i dalje troši struju. Iako on troši minimalno, opet se odražava na vaš nočvanik.

 

–          Da li ste znali da čak 22 eura potrošite godišnje zbog digitalnog TV prijemnika. Kada želite ugasiti svoj TV, isključite ga iz struje, kako bi uspjeli uštedjeti novac.

 

1

 

–          Oosbe čak 100 eura godišnje daju zbog punjenja svojih laptopa. Obavezno nakon punjenja laptopa isključite punjač iz istog i iz utičnice, jer ukoliko to ne budete radii uvećat ćete čak 1,5 puta svoje troškove električne energije.

 

–          120 eura godišnje bacite na električnu energiju iz razloga što vaši uređaji rade konstantno zbog tajmera. Tajmer se pretežno nalazi na veš mašini, šporetu i mikrovalnoj.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

¨1

Zarazu širite iz mašine: ove stvari ne perite na 30

Kada želite oprati veš u mašini, jako je bitno da znate na koliko stepeni ga ...

2

Stvorenja koja imate u krevetu: uništavaju pluća i kožu

Alergijske reakcije mogu najbrže biti izazvane zbog prašine i ostalih nečistoća. Jako je bitno da ...

1

10 nevjerovatnih činjenica o bananama: odmah ćete ih početi jesti

Banane su jako zdrave i konzumirajte ih koliko god možete tokom jednog dana. U nastavku ...

Watch Dragon ball super