1

NE ŽELITE BACITI SVOJU OMILJENU MAJICU ILI PANTOLE: DONOSIMO VAM SAVJETE KAKO IH OBNOVITI

Dosadila vam je stara odjeća i izgleda jako iznošeno, a isto tako ste vezani za taj odjevni predmet? Nema brige, jer dolaze rješenja za vaše probleme.

 

–          Ukoliko ste isprljali pamučnu odjeću sa crvenim vinom, nemojte odmah paničiti, nego je pospite sa gaziranom vodom. Zatim uzmite ubrus i obrišite mrlje.

 

–          Pocjepane pantole mnogima dosade, a kako bi one izgledale kao da nisu nošene ubacite neki čipkasti dio na rupe.

 

–          Svi mi izbjeljujemo svoju odjeću, ali ukoliko izbjeljivač slučajno ode na tamniju tkaninu ostat će fleke, koje pretežno budu u bordo boji. Fleke prekrite pomoću crnog mrkera.

 

2

 

–          Kome  se još nije desilo da na majci ostanu tragovi dezodoransa, tokom navlačenja iste? Vjerujemo nikom! Sve što tada trebate uraditi jeste da uzmete vlažnu maramicu i da prebrišete tragove dezodoransa.

 

–          Žurite, a kragna vam nije fino ispeglana i ne stoji onako kako bi vi željeli? Odmah upalite peglu za kosu i pomoću nje napravite kragnu i to za tren oka.

 

–          Pri svakoj kupovini kosulje ili džempera sa dugmadima pričvrstite pomoću bezbojnog laka. Na ovaj način ona neće otpasti.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

¨1

Zarazu širite iz mašine: ove stvari ne perite na 30

Kada želite oprati veš u mašini, jako je bitno da znate na koliko stepeni ga ...

2

Stvorenja koja imate u krevetu: uništavaju pluća i kožu

Alergijske reakcije mogu najbrže biti izazvane zbog prašine i ostalih nečistoća. Jako je bitno da ...

1

10 nevjerovatnih činjenica o bananama: odmah ćete ih početi jesti

Banane su jako zdrave i konzumirajte ih koliko god možete tokom jednog dana. U nastavku ...

Watch Dragon ball super