1

Na rođendan mu niko nije došao a onda se kroz nekoliko trenutaka pojavilo čudno auto ispred kuće

Rendžeri iz Arkanzasa su zaista pravi „Super truperi“. Oni zaslužuju da im ABBA pjeva svoju pjesmu zbog ljubaznog gesta,koji su pokazali prema malom i usamljenom dječaku. U momentu kada mu ama baš nitko nije došao na proslavu njegovog rođendana, tada se dečki odlučuju da mu oni prirede i organiziraju pravu rodjendansku proslavu.

Dječak po imenu Toxey Andrews je treba slaviti svoj 10-i rodjendan. Njegova mama Angela Andrews je pozvala 21 druga iz njegovog razreda od kojih niko nije došao. Tada je Toxsey bio jako povrijedjen. Mama je na facebooku napisala što se zbilo i rekla kako je njen sin jako tužan zbog toga. Tu objavu su na sreću, vidjeli granični policajci i odlućili se da isprave stvar. Odlučuju se da preuzmu kontrolu nad rodjendanom koji je svakako krenuo u lošem smjeru.

2

Toxsey naravno nije imao pojma što se zbiva, jer je majka htjela da to bude iznenadjenje. Kada je otvorio vrata ispred su bili rendžeri sa tortom i balonima u njihovim rukama.

Njene molbe su ispunjene, ali umjesto djece iz razreda su joj se javili i došli granišni policajci. Došli su opremljeni svojom opremom i sa službenim psom. Sada je Toxsey mogao da istraži sve što ga je je zanimalo u vezi sa graničnom policijom. Svi su se pojedinačno uslikali sa malim Andrewsom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

1

Na ulici je našla povrijeđenu životinju: Skinuli su cijev sa nje i nisu mogli vjerovati

Gospodja Lori Grej je pronašla nevjerovatno otkriće u Kaliforniji dok se vozila svojim automobilom. U ...

1

Mače nije htio ni da pipne a kamoli usvoji: Nakon tri mjeseca nešto se sasvim promjenilo

Osoba koja je glavni akter ove priče nimalo nevoli mačke. Nikada nije ni pomišljao na ...

1

Uz teško bolesnu kravu svo vrijeme je bila drugarica: Svi su plakali na farmi kada su vidili šta je uradila

Mačka po imenu Vesli je jako posebna.Ona živi na jednoj farmi koja je ustvari azil ...

Watch Dragon ball super