1

Majka upalila je telefon pokojnog sina i pronašala strašne poruke !

Žena po imenu Ejmi Brigs je imalaa puno razloga da bude ponosna majka na svog  16 – godišnjeg sina Danijela. Danijel je bio jako inteligentan i pametan momak. Jako pažljiv dječak koji je jako puno vremena provodio u šumi pronalazeći životinje. U slobodno vrijeme je komšijama pomagao. Danijel je imao snove i velike planove.

Na veliku žalost tinejdžer je odlučio sebi oduzeti život. Dječak je bio drugačiji i nije odgovaro svojim vršnjacima u školi, te su ga svi maltrettirali. Na prvi pogled je izgledalo kao verbalno nasilje, no stvari su postajale sve gore i počeli su da ga tuku.

2

Roditelji su više puta išli u školu da intervenišu ali uzalud. Sms koji je dobio iz skole je glasio ovako „učini uslugu svijetu i ubij se“, je bila kap koja je prelila čašu. On to nije moagao podnijeti te izvršio samoubistvo. Istraga je pokazala da poruka u njegovom tellefonu koju je dobio  iz škole da je to dokaz koliko su se okrutno ponašali prema njemu njegovi vršnjaci u školi ida se on dobro borio sa tim da sakrije od svih to mučenje.

„U slučaju da saznate da neko trpi nasilje a da po tom pitanju ništa ne preduzmete, smatra se da ste i vi krivi onoliko kao i osobe koje to čine“ kazala je uplakana majka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

1

Mače nije htio ni da pipne a kamoli usvoji: Nakon tri mjeseca nešto se sasvim promjenilo

Osoba koja je glavni akter ove priče nimalo nevoli mačke. Nikada nije ni pomišljao na ...

1

Uz teško bolesnu kravu svo vrijeme je bila drugarica: Svi su plakali na farmi kada su vidili šta je uradila

Mačka po imenu Vesli je jako posebna.Ona živi na jednoj farmi koja je ustvari azil ...

1

Neki ljudi imaju čudne rupice iznad uha: Postoji razlog zašto su one tu

DA li ste nekada kod neke osobe sa kojom ste bili blizu , primjetili ovakvu ...

Watch Dragon ball super