1

Majka upalila je telefon pokojnog sina i pronašala strašne poruke !

Žena po imenu Ejmi Brigs je imalaa puno razloga da bude ponosna majka na svog  16 – godišnjeg sina Danijela. Danijel je bio jako inteligentan i pametan momak. Jako pažljiv dječak koji je jako puno vremena provodio u šumi pronalazeći životinje. U slobodno vrijeme je komšijama pomagao. Danijel je imao snove i velike planove.

Na veliku žalost tinejdžer je odlučio sebi oduzeti život. Dječak je bio drugačiji i nije odgovaro svojim vršnjacima u školi, te su ga svi maltrettirali. Na prvi pogled je izgledalo kao verbalno nasilje, no stvari su postajale sve gore i počeli su da ga tuku.

2

Roditelji su više puta išli u školu da intervenišu ali uzalud. Sms koji je dobio iz skole je glasio ovako „učini uslugu svijetu i ubij se“, je bila kap koja je prelila čašu. On to nije moagao podnijeti te izvršio samoubistvo. Istraga je pokazala da poruka u njegovom tellefonu koju je dobio  iz škole da je to dokaz koliko su se okrutno ponašali prema njemu njegovi vršnjaci u školi ida se on dobro borio sa tim da sakrije od svih to mučenje.

„U slučaju da saznate da neko trpi nasilje a da po tom pitanju ništa ne preduzmete, smatra se da ste i vi krivi onoliko kao i osobe koje to čine“ kazala je uplakana majka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

1

Na ulici je našla povrijeđenu životinju: Skinuli su cijev sa nje i nisu mogli vjerovati

Gospodja Lori Grej je pronašla nevjerovatno otkriće u Kaliforniji dok se vozila svojim automobilom. U ...

1

Mače nije htio ni da pipne a kamoli usvoji: Nakon tri mjeseca nešto se sasvim promjenilo

Osoba koja je glavni akter ove priče nimalo nevoli mačke. Nikada nije ni pomišljao na ...

1

Uz teško bolesnu kravu svo vrijeme je bila drugarica: Svi su plakali na farmi kada su vidili šta je uradila

Mačka po imenu Vesli je jako posebna.Ona živi na jednoj farmi koja je ustvari azil ...

Watch Dragon ball super